Muebles Ibiza

 

Aquesta empresa va obrir les seves portes al públic per 1ª vegada en 1965, dedicant a l’exposició de mobles d’oficina i llar uns 250m2 aprox. Amb això va començar una marxa plena d’experiències i un enfocament a l’empresa segons les exigències del mercat a cada moment.

 

Durante los años dicha andadura nos ha dado la experiencia de posicionarnos como empresa líder en el mercado de Ibiza y Formentera, con mas de 400m2 de exposición y 1600 m2 de almacenamiento, varios equipos de reparto, montaje y servicio post venta, así como personal de atención al cliente todos ellos altamente cualificados.

 

També com a conseqüència de tants anys de constant dedicació a l’estudi de mercat i producte, avui dia podem oferir als nostres clients les últimes novetats del mercat, tant en producte nacional com d’exportació, en “mobiliari d’oficina, mampares i llar”.

 

En MUEBLES IBIZA realitzem projectes a mesura segons les seves necessitats, perquè vostè no perdi el seu temps ens encarreguem de: el disseny, de les instal•lacions, del mobiliari d’oficina, de les separacions o mampares, modificació de sostres, decoració, etc.

Tot perquè vostè pugui començar a treballar com més aviat!!

Oficina

El nostre coneixement sobre planificació d’oficines, li permet aprofitar al màxim l’espai disponible, realitzant al seu torn ambients agradables que ajudin a incrementar la productivitat dels seus empleats, i per tant la de la seva empresa.

Els oferim gran varietat de models i acabats en mobiliari d’oficina, despatxos, cadirat, sostres, divisòries i MAMPARES.

Comerç

En cada comerç és necessari tenir cada cosa en el seu lloc i un lloc per a cada cosa . Han nascut nous conceptes i estils en el món del comerç capaços de donar solucions i adaptar-se a cada negoci, donant-li la seva pròpia personalitat. Nosaltres, en col•laboració amb les primeres signatures nacionals, li dissenyem i fabriquem el mobiliari mes adequat per al seu negoci, donant com resultat la satisfacció dels nostres clients.

Aquí els oferim gran varietat de ESTANTERIAS I INSTAL•LACIONS COMERCIALS per a una àmplia gamma de comerços: CONFECCION – ESPORTS – ZAPATERIAS – PERFUMERIAS – ESTANCS – JOYERIAS – BISUTERIA – ARTICULS DE REGAL – FOTOGRAFIA – FARMÀCIA – ALIMENTACIÓ – FERRETERIA, etc.

Complements

El nostre nou local “BOTIGUES”- “TIENDAS”. esta especialitzat en accessoris i complements per al seu comerç. Aquí trobarà tot el que necessita per a deixar perfectament preparat i equipat la seva botiga o negoci.

En el nostre local trobaràs gran varietat d’accessoris com: PENJA-ROBES, PENJAROBES, MANIQUIS I BUSTOS, BOBINES DE PAPER PER A REGAL, gran varietat de SUPORTS o PORTAPREUS de metacrilat, MAQUINAS ETIQUETADORES I MARCADORAS DE PREU AMB ELS SEUS RECANVIS, BORSES DE PAPER O PLASTIC PER A REGAL I DE TOTS LES MIDES I COLORS. Amb possibilitat de PERSONALITZAR, *SERIGRAFIAR les seves borses amb EL SEU LOGOTIP, SIGNATURA, NOM, etc…